Vídeos de Ceràmica
Homenatge Artesans
Enregistrat l'any: 2019
Enregistrat l'any: 2017
Enregistrat l'any: 2016
Enregistrat l'any: 2015
Enregistrat l'any: 2014
Enregistrat l'any: 2013
Enregistrat l'any: 2012
Enregistrat l'any: 2012
Any enregistrament: 2020
Us presentem la Cavalcada de la Ceràmica vista com mai abans ho havies fet! Gràcies a la maqueta realitzada per Paco Tárrega podem gaudir de la Cavalcada de la Ceràmica com si foren els anys 60 i 70.
Enllaços dels Artesans
Vídeo que resumeix totes les activitats realitzades durant la celebració del Torn del Torn 2019.
Vídeo que recull la iniciativa de ANPEC durant el confinament patit pel COVID-19.
En aquest vídeo es pot veure el procés d'elaboració d'una peça de reflex metàl·lic creada per Arturo Mora, artesà de Manises.
Arturo Mora nos muestra su taller en Manises.
Documental sobre elaboració de fang i pastes ceràmiques
Documental de com pintar i esmaltar un plat decoratiu
Vídeo promocional de Drac Ceramic on es poden veure les seues peces, treballs i activitats.
Pepe Royo ens mostra el procés d'elaboració d'una peça ceràmica des del modelatge fins a la pintura
Vídeo on es poden veure els diferents treballs artesanals realitzats per Pepe Royo
Manises és Ceràmica
Alicia ens ensenya el seu taller de Manises i ens compta les diverses activitats que es poden en ell.
Antonio Cordero ens parla de la pintura en ceràmica i ens mostra les seues excepcionals obres pintades a mà.
Arturo Mora, artesans manisero i expert en ceràmica de reflex metàl·lic, ens parla des del seu taller de Manises del procés de producció i de l'els diferents estils de peces que realitza.
José Vicente Montesa, president de l'associació, ens parla de l'associació, dels associats i de les diferents activitats que es poden realitzar en l'edifici de la seu situat a Manises.
Ceràmiques Chenoll està representada per Ernest i Francisco. Aquesta empresa manisera està dedicada a l'elaboració artesanal de socarrats i de peces ceràmiques tant medievals com del segle XVIII.
Empara Gasó ens parla de les peces que es poden adquirir en el seu local, Ceràmiques Gal·les, comerç especialitzat en artesania local de Manises.
Francisco Palanca ens parla de la trajectòria de la seua empresa, situada a Manises, i de l'elaboració del les seues peces de parament per a la llar.
Conxa Arjona i David Sánchez ens parlen, des de Manises, de la seua empresa Drac Ceramic, dels treballs i tallers que realitzen. I ens conviden a participar en les seues experiències ceràmiques amb les quals ens sentirem artesans per un dia.
Concha ens mostra les peces i treballs que podem trobar trobar a la seua botiga de Manises.
Francisco Mas ens ensenya el seu taller de Manises i ens parla dels seus treballs en el món ceràmic.
L'artesà manisero Francisco Álvarez ens mostra els seus treballs ceràmics basats especialment en socarrats i reproduccions del segle XVIII.
Maricarmen ens parla de l'empresa Horcemeval que està especialitzada en forns, elèctrics o de gas, per a la indústria ceràmica i també per a aficionats.
Gema ens parla de les peces d'artesania i tradició manisera que es poden adquirir a la seua botiga de Manises.
LCM Lacer és una empresa de sistemes i projectes ceràmics especialitzada a realitzar peces especials, tant per a rehabilitacions com per a obra nova creant dissenys únics per a arquitectes i constructores. A més són especialistes en sinaís, els filtres d'aigua realitzats en ceràmica.
Amb aquest vídeo podràs conéixer, de la mà de Marco Montesa, l'empresa Muntesa Productes Ceràmics que es dediquen a la fabricació de pastes ceràmiques. Aquesta signatura dóna suport tècnic i s'adapta a les comandes dels artesans i clients.
Pepe Royo, mestre artesà, ens explica com és el treball que realitza en el seu taller de Manises, de la seua peces de ceràmica fetes a mà amb passió i dedicació.
César López i Francisco Mateu ens mostren els treballs que realitzen a la seua fàbrica Plat i Bol, situada a Manises, i on realitzen de manera artesanal peces d'ús i decoració.
Mercedes Alcàsser i Mercedes Almazán, mare i filla, ens parlen de la seua empresa Porcellanes Mercedes, situada a Manises, i dedicada a la joieria i bijuteria amb flors fetes en porcellana d'alta temperatura.
María Larena, consellera delegada i directora de l'empresa, ens parla de l'empresa empresa fundada en 1965 i que es dedica a la producció d'esmalts, engobes i colorants. Vinculada no sols a l'artesania tradicional també a la més avantguardista, a la ceràmica sanitària i de construcció.
Rafael Mora, ceramista artesà de Manises, ens mostra els seus treballs especialment les benditeras i oficis realitzats a mà.
José Sanchis, director gerent de Sanchis Penella S.A, ens parla de la trajectòria de la seua empresa en el sector matèries primeres i dels seus productes.
Ana Palés ens parla de Art Ceràmic TVS. Aquesta empresa situada a Manises realitza peces de decoració i també fa treballs per a crear peces úniques i exclusives.
VICAR, S.A aquesta empresa, situada a Manises, es dedica a l'elaboració de pastes, composicions ceràmiques i al tractament de matèries primeres. Abasta un ampli mercat que inclou el sector ceràmic artesanal local i altres sectors a nivell mundial.
En aquest vídeo podem veure l'interior de la fàbrica Vicente Díez S.L. dedicada a l'elaboració de pasta ceràmiques i situada a Manises.
Jose Pedro León i el seu equip ens parlen de l'empresa familiar Colors Ceràmics ELCOM. Situada a Manises i dedicada a la fabricació de colors ceràmics per a empreses de vidre, taulells, porcellana i la ceràmica artística.
Salvador Martí ens parla des del seu taller a Manises de les seues peces d'autor i de com experimenta amb les ceràmiques per a obtindre peces úniques.
Enregistrat l'any:2020
Maribel Martínez ens parla de la seua trajectòria en el món de la ceràmica, dels treballs de gran volum i també de les seues benvolgudes menines. Ens presenta el seu nou espai creatiu, on es poden veure peces seues i d'altres artistes.
Tècniques